Mothers

Mothers

Lee Dong-eun, Etelä-Korea

당신의 부탁, 2017, 119 min, K7

Hyo-jin on nuori nainen, joka yllättäen menetti aviomiehensä onnettomuudessa. Mieheltä jäi edellisestä avioliitosta teini-ikäinen poika Jong-wook, jonka kasvattiäidiksi Hyo-jin joutuu, kun toistakaan sopivaa ei löydy. Samaan aikaan Hyojin kamppailee vaikeassa suhteessa omaan äitiinsä, joka taas näkee tyttärensä toistavan samoja virheitä kuin hän aikoinaan. Jongwook on uuden äidin sijasta kiinnostuneempi mahdollisuudesta löytää ehkä olemassa oleva sisarensa. Jong-wookin paras ystävä on raskaana ja pohtii antaako lapsi adoptioon.

Mothers jatkaa ohjaajan aiemmista elokuvista tuttua perheen merkityksen pohdiskelua. Nyt kohteena on äitiys, sen eri merkitykset, ja niiden vaikutukset sukupolvesta toiseen. Helppoja ja mustavalkoisia vastauksia ei ole ja äitiys on hitaasti kasvava prosessi.

Eija Niskanen

La 17.3. 18:00 Korjaamo Kulmasali

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ohjaus ja käsikirjoitus: Lee Dong-eun. Tuotanto: Myung Films/Kim Ji-young. Kuvaus: Sung Seung-taek. Pääosissa: Im Soo-Yung, Yoon Chan-Young, Lee Sanghee, Seo Shin-ae, Han Joo-wan, Kim Tae-woo. Kieli: Korea. DCP. Levitys: Finecut.